Megosztom

A legnagyobb hiba, amit elkövethetsz a weboldaladon.

Amikor egy színész kiáll a színpadra és azt mondja, hogy most dühös vagyok, most nyuszi vagyok, most részeg vagyok, most elefánt vagyok…, vicces lehet, de ez inkább a büfé színészek profilja.

Amikor találsz magadnak egy nevet, lehetőleg egy hangzatos nevet pl: VOICE OF HOLLYWOOD vagy egyéb XY STUDIÓ és csinálsz magadnak egy promót, kiteszed a site-odra…
és abban “bebizonyítod”, hogy a mozi trailer-től a hangoskönyv stílusig neked minden megy…

nem a legjobb ötlet.

“Az XY STUDIÓ GYORS, OLCSÓ, FANTASZTIKUS! LÁGY ÉS KEMÉNY HANGOT IS TUD VAGY AKÁR EGYSZERRE MINDET!!! RENDELJEN AZ XY STUDIÓTÓL  REKLÁMOT MOST 70% ENGEDMÉNNYEL!!!”

Ez lehet a legdrágább demód, amit valaha készítettél.

Nem akarok magyar példákkal előrukkolni, de ha rákerestek találhattok példát szép számmal…, érjétek be ezzel a külhoni fickóval:

 

Ha saját promót csinálsz az oldaladra, sose csicseregj, dörmögj, búgj vagy mondd hogy én vagyok az ezerhangú akárki, – ha csak nincs valami ütős, vicces koncepciód, ami elviszi a történetet.

Ha nem akarod olcsójánossá tenni magad, csak professzionális , más cégeknek gyártott anyagokat használj a portfóliódba. Ez sugallja a profizmust, ez fogja vonzani a megrendelőidet.

Ha még nincs semmilyen anyagod, találj egy profit, készíttess vele demót, valahogy így:

Az elkészült demót 7:07-nél találod.