Kozmetikai termék videó hang casting

Kozmetikai termék videójához keres női hangot a megrendelő.

Feltételek:

Professzionális felvétel, számlaképesség.

Felhasználás módja, helye, részletek megbeszélése, árajánlat, demó beküldés ezen a címen:

eva.farkaskukaclive.com

Beküldés határideje: 2022.01.15

Légyszi küldj be a megadott címre egy néhány mondatos hangmintát a következő szövegből.

Annyi mindenért hálásak lehetünk a természetnek, köztük az egészségünkért és a szépségünkért.

De mit is jelent a szépség? Milyen érzés, amikor szépnek érezzük magunkat? Ilyenkor egyszerűen annyira jól érezzük magunkat bőrünkben, hogy a belső harmóniánkat elemi erővel sugározzuk kifelé. Magnetikus hatása van.

Volt már, hogy azon kaptad magad, hogy óhatatlanul elmerültél a gyönyörködésben? Ehhez elég egy tiszta tekintet, egy bájos mosoly, egy kedves gesztus, egy finom mozdulat, egy szeretetteljes megnyilvánulás. A szépség a legapróbb részletekben is tetten érhető és ösztönösen vonzódunk hozzá, azonnal megérint. Ez lehet a természetes szépség.

Hiszen a természet maga a szépség, és a szépsége belülről fakad. Elég egy illat, egy érzés, egy érintés, hogy az energiái átjárjanak. Ott gyökerezik mindenben: a földben, a vízben, a levegőben.

Ázsiában kerültem a legközelebb hozzá, ahol egyensúlyban élhettem a természettel. Ámulatba ejtett az egyik ajándéka, amelyet az élet fájának gyümölcseként mutattak be nekem. Ez volt a kókuszdió, amely egy valódi kincs az ott élő emberek számára, mivel minden porcikája a javunkat szolgálja. Mára már világszerte ismertek a jótékony hatásai mind a gasztronómiában, mind a gyógyításban, mind az egészségünk és a szépségünk megőrzésében. A gyógynövények királynője élettel tölti fel a bőrt: táplál, véd, gyógyít, szépít, fiatalít.

Nem véletlenül választottam ennek az egzotikus gyümölcsnek az organikus olaját márkám alapjául. Szeretném, hogy minél több ember élvezhesse a szépség és az egészség együttes hatását…. Mert hiszek az eredendő szépségben, hiszek a természetben.

Egy ilyen hangot keresünk a fenti szöveghez:

Egy közvetlen, kellemes, megnyugtató, női hangot keresünk, aki olyan dolgokról beszél, amit szinte mindannyian megéltünk már, csak nehezen tudjuk szavakba önteni, ő pedig megfogalmazza és átadja nekünk olyan természetességgel, hogy azonnal magunkra ismerünk benne. Képes akár dejavu érzést kelteni. Ettől olyan, mintha már régről ismernénk, és jól ismerne minket, mert a legbensőnkig lát, megélte azt, amit mi is, így elhisszük neki, amit mond, és szívesen beszélgetnénk vele, mert olyan magától értetődő lesz hirtelen minden. Közel engednénk magunkhoz, sőt ilyen emberekkel szeretnénk körbevenni magunkat. Hiszen egyszerűen természetes, jó hallgatni, simogat a hangja és a mondanivalója. Üzenete olyan értékeket közvetít, amelyek mellé odaállhatunk, mert szerethetők. Ennek a hangnak hiszünk, mert őszinte, tiszta és mélyen szántó. Nem felszínes, ideig-óráig érvényes, hanem egyetemes, örökérvényű, megélt élményeket oszt meg, amelyek mintha a saját legbelső gondolataink lennének. Szinte búg a fejünkben, mint egy belső, lelassító, békés hang, aki segíteni akar, kézen fog, megbízhatunk benne. Kötődést, érzelmeket vagy akár libabőrt is kiváltó, végtelenül kedves hangot keresünk. Talán, mint a fiatal Halász Judit mindenki számára imádnivaló, bársonyos, elbűvölő hangja, akihez mindig szívesen kapcsolódtunk volna.