fbpx

VIDEÓ NARRÁCIÓ - 24 ÓRÁN BELÜL

Professzionális hang, 100% elégedettségi garancia

NÉZZE MEG A VIDEÓT!

Bakonyi Gábor vagyok, szinkronszínész. Több, mint húsz éve foglalkozom szinkronnal, narrációval, reklámmal. Számtalan produkcióban vettem részt a szinkrontól a Tv-, rádió reklám gyártáson,  IVR-onvideó narráción át a videójáték szinkronig. Kérem tekintse át munkáim

Milyen stílust keres produkciójához?

DINAMIKUS

PROFESSZIONÁLIS

ROSSZFIÚ

LÁGY

Mit mondtak, akik már dolgoztak velem

Akik már megbíztak bennem

papsi_100
Bauhaus_150
wilkinson-sword-logo
miele_100

Hall különbséget a két Tv reklám között?

Ha Ön nemzetközi szintű, professzionális produkciót tervez, kérem küldje be projektjét vagy hívjon: +36209186160 A narráció minimum ára 70 ezer Forint.

Ha olcsóbb megoldást keres, nem probléma! Kérhet árajánlatokat amatőr és profi előadóktól egyaránt egy ingyenes casting keretében!

1, Írjon üzenetet, vázolja fel projektjét.

2, Visszaküldök egy árajánlatot, Ön rábólint és utal.

3, A felvétel 100% pénzvisszafizetési garancia mellett 24 órán belül elkészül.:)

Talán szerényebb büdzsével tervez, mint az általam ajánlott ár vagy más hangot keres? Nem probléma! Üzenjen és kérjen hang casting-ot ingyen.

100% garanciát csak a saját felvételemre tudok nyújtani. Ha casting alapján más előadót keres, vele kell megállapodnia a részletekről.

Ön olyan színész, szinkronszínész, professzionális előadó, aki képes otthon jó minőségű felvételt készíteni és szeretne értesülni a meghallgatásokról? Aktuális castingokért kérem kövesse a reklámhang facebook oldalt.

Edzőterem hang

Fitness terem keres női hangot. A szpotok az edzőterem területén szólalnak meg. 17 db hasonló szövegről van szó. Díjazás 10 ezer ft per darab, tehát összesen 170 ezer ft. Íme a beküldendő casting szöveg: 1. kondi mix – A rendelkezésre álló idő alatt, a tested teljes egészét átmozgatja. Úgy fogsz elfáradni, hogy közben jól érzed

Tovább olvasom »

Küldje el projektjét még ma!