A pozícionálás

 

Hogyan kerülj ki az árversenyből?

Az egyedi sosem összehasonlítható az általánossal.

Amikor szürke vagy, ugyan azt adod, mint másik 10 konkurensed, nagyon könnyű összehasonlítani téged…, de amikor egy új kategóriát hozol létre a pozícióddal,
markánsan megkülönböztethető vagy… eleve nem jön létre ez a viszonyítás.

Az ügyfeleknek eszébe sem jut, hogy megnézzék  az arukereso.hu-t…, mert amit te adsz, az egy másik történet, egy másik kategória.

Ha csökkented az áraidat, hogy egyáltalán piacon tudj maradni… a végén elapadnak a lehetőségeid, hogy fejleszthesd saját magad, a technikai  vagy egyéb háttered, amiből minőséget tudsz adni.

Ez egész egyszerűen nem jó senkinek, sem a piacnak, mert a végén ők egy átlagos, szürke,  középszerű “kínálattal”  találkoznak szüntelenül, miközben van egy valódi igényük extra értékre, sem neked, mert szép lassan elkopnak az erőforrásaid és anyagi ellehetetlenülés felé taszítod a magad, a vállalkozásod.

Így néz ki egy hang adatbázis, több száz képpel…

Mi alapján választanak ki ebből a fotó masszából?

A sok szürke között a megrendelő nem tud választani.
Iszonyú erőfeszítésbe kerül neki eldönteni, hogy az egyiket válassza vagy a másikat.
Nem nyilvánvaló, hogy a hangok között mi a különbség pusztán a képek alapján.
Bele kell hallgatnia a demókba.

A megrendelő szeretne beleszeretni egy hangba, egy másik univerzumba kerülni, amelyet ha már egyszer megismert, lehessen egy hozzáállása vagy akár hűsége  is az adott hanghoz, mint egy márkához , egy brand-hez.

A pozícionálás rengeteget segít és nem csak neked, a piacnak is szüksége van rá.

Ezért fontos, hogy a demód, a weboldalad vérprofi és markánsan más legyen, mint a többi,  és megkönnyítsd a megrendelőid életét.
És természetesen a sajátod is.:)

[/et_pb_text][et_pb_login title=”MAGYAR HANGOK FÓRUMA” _builder_version=”3.22.7″ background_color=”#0e6382″]

A  szinkron,  a hang, a beszéd, az előadás, vagy a hang casting mellett
olvashatsz szinkronszínész tanfolyamokról, a házi stúdió kellékeiről, felépítéséről, hardverekről, szoftverekről,, marketingről, hangmintákról és még sok egyéb izgalmas, szakmát érintő dologról. Katt ide!:)